Békéscsabai E-Sport Egyesület

Rólunk

About us

 Our goal is to…………… hoztuk létre, hogy e-sportban tehetséges fiatalokat fedezzünk fel, akiknek a karrierjét a kezdetektől menedzseljük és elősegítjük fejlődésüket. Legyen szó akár csapat, akár egyéni “sportágakról”, mi megtaláljuk a módját, hogy versenyekre járva, bootcampeket biztosítva vezessük őket egyre feljebb az e-sport világában, ezzel értékes tagjává válhasson a gamer társadalomnak. 

Számunkra a megfelelő e-sportoló, nem csak az adott játékban kell, hogy megmutassa tehetségét, hanem fontos, hogy alázattal, fejlődni akarással álljon az edzésekhez és az egész esporthoz. Mint egy profi sportoló, tudnia kell saját magával versenyezni, a saját teljesítményén eltökélten, és folyamatosan javítani.

tag kereső

Szeretnél egyesületünk tagja lenni?

Csapatokon kívül keresünk olyan lelkes tagokat is, akik szeretnének az e-sport komolyabb oldalával is foglalkozni. Leendő csapataink menedzselésére, edzésére várjuk azok jelentkezését akik egy fiatal, lendületes szervezet tagjai szeretnének lenni. Ha felkeltettük érdeklődésed, dobj nekünk egy e-mailt vagy írj nekünk facebook üzenet formájában egy rövid bemutatkozást magadról, és céljaidról.

Rólunk mondták

2018 augusztusában hallottam rólatok először, akkor tartottatok egy versenyt ahol többed magammal megjelentünk és egy jót versenyeztunk lolból és hsből. Mára már nem csak verseny szervezéssel foglalkoznak, és jó látni, hogy nem vagyunk egyedül a régióban akik komolyan veszik az e-sportot és építik kishazánkban ezt a közösséget, szakszerűen. 

 

Nádudvari Gábor

LvLUP Esport Menedzser

A Békéscsabai E-sport Egyesület a Magyar E-sport Szövetség egyik fontos bástyája a vihar sarokban. Kiváló projektjeikben egyaránt találkozhatunk a széleskörű társadalmi edukációs aktivitással, a szakmai kapcsolatok bővítésével és lokális e-sport versenyek szervezésével. Magas színvonalú és megbízható szakmai csapatuk az országos szövetségi munkából is kiveszi a részét.
Bíró Balázs

Magyar E-sport Szövetség Elnöke

Korrekt, kitartó Leadership. Egyenes, tiszta célokkal és komoly szándékkal állnak az E-sporthoz. 

 

Molnár Sándor

Volt BEE R6 játékos

Támogatóink