Valorant

csapatunk

Bemutatkozás

WheelzOnFire - Horváth Norbert

IGL

A nevem Horváth „WheelzOnFire” Norbert 21 éves. Szerbiában születtem, de Budapesten élek. 3 hónapos koromban rákos lettem így műtétre volt szükségem azóta székben ülök.

Hardcore CSGO-s voltam majd onnan jöttem át Valoranthoz, Valorattal BETA-óta játszom. A BEE csapatában én vagyok az in-game leader.

Twitch

Twitter

 Instagram

Kelo - Katona Máté

Entry

Katona Máté vagyok 18 éves tanuló. Valorant-tal béta óta játszom, kisebb nagyobb sikerekkel fél éve kompetetíven. Célom magamból a legtöbbet kihozni, mind az egyesületnek, mind a csapatnak és legfőképpen magamnak az elvárásait teljesíteni.

Twitter

jib - Kovács Gedeon

Support

Sziasztok! 

Kovács Gedeon vagyok, béta óta Valorantozom, előtte pedig a CS:GO-t nyüstöltem. Már a játék legelején próbáltam tudatosan játszani, hogy minél jobban fejlődjek, és közben nagyon jól éreztem magam. Szabadidőmben imádok sorozatokat nézni, valamint stresszlevezetés érdekében szeretek edzeni is 😀

Twitch

 Twitter

Instagram

S4id - Szabó Roland

 Entry


Shortmonkei - Lengyel Krisztián

Smoke

DukloRen - Bárány Benedek

Coach

Sziasztok, Bárány Benedeknek hívnak és a BEE Valorant csapatának az edzője vagyok. A Valorantot már Béta első hetében kezdtem, de 13 éves korom óta játszom komolyan FPS játékokkal, mint például Overwatch, CS:GO.

Instagram