BEE Academy

Utánpótlásképző edzések a BEE-nél

Academy

Az utánpótlásképzésről

A BEE Academy programunk célja, hogy fejlődjön a hazai esport utánpótlása, ehhez kelletek Ti! Ha szeretnél fejlődni, akkor nálunk megteheted, ráadásul jófej, támogató közösségben. Profi játékosaink tartják az edzéseket a Neked legmegfelelőbb képzési szinten.

AZ EDZÉSEK ONLINE TÉRBEN, DISCORDON KERÜLNEK MEGRENDEZÉSRE!

 

t

Ingyenes próbaóra

Minden hónap utolsó alkalmait ingyenesen látogathatod.

Csatlakozz discord szerverünkhöz, és keresd fel az egyik admint ha szeretnél eljönni egy próbaórára.

 

Célunk

Célunk a jövő esport nemzedékének kialakítása, hiszen a jövő Ti vagytok!

Edzőink segítségével támogató közösség kialakítása.

Kompetens BEE Academy csapat alapítása, versenyeken való szereplés.

Ha még nem döntöttél

Csatlakozz discord szerverünkre, nézz szét, ismerkedj, keress csapatot.

Ha bármi kérdésed van az Academyvel kapcsoaltban írj nekünk facebookon, vagy kérj segítséget a szerveren.

Jelentkezés menete:

1. Jelentkezési lap kitöltése

Alábbi jelentkezési lap kitöltése során tudod megadni, hogy melyik játékban szeretnél fejlődni, továbbá, hogy milyen szinten vagy jelenleg.

2. Tagsági díj fizetése

A jelentkezési lap kitöltése során látni fogod a fizetéshez szükséges információkat. Fizethetsz utalással, vagy kártyás fizetéssel a webshopunkban.

3. Csatlakozz az edzésekhez

Amint megvan a jelentkezéssel, és fizetéssel a discord adminoktól kapsz egy rankot amellyel láthatóvá válik számodra az a szoba ahol az edzések.

Academy Tagság

Ha Academy Tag vagy részt edzéseinken (heti 2 edzés), tudásod alapján besorolunk a megfelelő csoportba. Csoporttagként a BEE Academy Discord szerverre kerülsz, ahol rengeteg infó és lehetőség vár rád!  A csoportos edzéseket játékosaink interaktívan tartják, minden alkalommal lesz lehetőséged kérdezni, céljuk hogy a Te fejlődésedet segítsék.

 

Az első hónap: 2.000 Ft
Második hónaptól: 3.500 Ft/hónap 

Egyéni edzés

Ha úgy érzed, hogy el vagy akadva a játékon belül, és profi segítségre lenne szükséged ahhoz, hogy továbblépj, akkor jelentkezz egyéni edzésünkre! Itt az egyik edzőnk csak veled foglalkozik egy alkalommal, segít megkeresni a hibát, tanácsot ad, illetve elemzi a játékodat. Ehhez nem szükséges Academy tagnak lenned.

Ár: 2.000 Ft/fő/alkalom

Jelentkezéssel, időpont egyeztetéssel kapcsolatban keresd az Adminokat a Discord szerverünkön.

Edzés csapatoknak

Ha már megvagytok mint csapat, és komolyabb szintre akartok lépni, esetleg versenyen kipróbálni magatokat, de nem tudjátok, hogy lépjetek előre. Remek lehetőség a csapatos alkalom, ahol az egyik edzőnk a csapatoddal foglalkozik, elemzi a játékotokat, tanácsot ad a fejlődéshez, figyeli a kommunikációtokat, azaz segít az előrelépésben. 

Ár: 5.000 Ft/csapat/alkalom

Jelentkezéssel, időpont egyeztetéssel kapcsolatban keresd az Adminokat a Discord szerverünkön. 

Edzőink

jib - Kovács Gedeon

VALORANT

Sziasztok! Kovács Gedeon vagyok, vagy ahogy a legtöbben ismertek JIB. Support játékos vagyok és a kezdő csoportot fogom tanítani. Edzéseimet energikusra és interaktívra tervezem. Célom, hogy egyszerre jól érezzétek magatokat és biztos alapokat kapjatok a gyors fejlődéshez.

Twitch

Twitter

Instagram

Vörös Dominik & Szeibert Bence

RAINBOW 6 SIEGE

 

TISHLER- KÁLLAI MIHÁLY

CS:GO – Kezdő, Közép-Haladó, Haladó

 

SZOZI - Szatmári Zoltán

LOL – Kezdő, Közép-Haladó

Üdvözöllek, Szozi vagyok.
A játékkal egészen a kezdetek óta foglalkozok, a 2. szezon közepétől játszok. Ez idő alatt az összes lehetőséget kipróbáltam a játékban, de végül a support pozicóban álltam meg. Legjobb helyezésem a játékban 3v3 Challenger volt több szezonon keresztül, azon belül is a top 5 listában. Játék tapasztalat terén nincs hiányom, így biztos vagyok benne, hogy a segítségemmel egy sokkal jobb játékos válhat belőled.

Facebook

Twitch

Valorant edzések

Az alábbi rankok ajánlásként szerepelnek, hogy jelentkezés esetén könnyebben tudj dönteni. Csoportok közt bármikor van lehetőség átjárásra.

valorant kezdő

Ajánlott RANK: Iron1 től Gold 3-ig 

Ebben a csoportban a játék alapjait szeretnénk átvenni a tagokkal, kezdve a játékbeállításoktól, fegyvereken, alapvető economyn kereszül. Interaktív edzések során igyekszünk egy biztos alapot átadni, a minél gyorsabb és stabilabb fejlődés érdekében.

valorant közép-haladó

 Ajánlott RANK: Gold 3-tól Diamond 1-ig

Közép-haladó csoporttal a macro ismeretek alapjait vesszük át, tipikus hibák elemzésén keresztül. Belemegyünk mélyebben a mit-mikor-miért kérdések válaszaiba, hogy a berögzült hibákat minél hamarabb kiküszöböljük, és a jó beidegződéseket elősegítsük. 

Valorant haladó

Ajánlott RANK: Diamond 1-től –  

Magasabb rankokon már feltételezhető, hogy az átlagnál egy fokkal jobban értesz a játékhoz, átlátsz bizonyos szituációkat. Haladó edzések során segítünk kideríteni, hogy mi gátol meg a feljebb jutásban. Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, játékmechanikákat alaposan ismertetjük, bizonyos döntések, helyzetek, jó és rossz példák elemzésének segítségével.

CSGO edzsések

Az alábbi rankok ajánlásként szerepelnek, hogy jelentkezés esetén könnyebben tudj dönteni. Csoportok közt bármikor van lehetőség átjárásra.

CSGO Kezdő

Kezdésnek a játék alapjait vesszük át közösen, olyan témákat érintünk, mint a pozícionálás alapjainak elsajátítása, fegyverek spray patternjei, individuális lehetőségek fejlesztése, alapvető economy, map ismeretek.

CSGO Közép-haladó

A középső szinten ha megvan egy stabil alap, dolgozunk az egyéni kommunikáció fejlesztésén, valamint annak fontosságról esik szó – mit, mikor, miért mondasz, megfelelő reakció adott szituációkra, valamint a már meglévő ismereteket mégjobban elmélyítjük.

CSGO haladó

A haladó csoport résztvevőinek már van egy biztos alapja, és többszáz, vagy többezer órája a játékban. Csoporthoz igazodva rugalmasabb keretek közt beszéljük át kinek milyen hibái vannak, demot elemzünk, egyéni gyengeségeid és erősségeid fókuszba helyezzük, és azokon dolgozunk. 

Gyakran ismételt kérdések

Hogyan tudok jelentkezni?

A regisztráció beküldése után akkor kerül a jelentkező a megfelelő csoportba és Discord szerverre, ha a tagsági díjat megfizette. Erről a jelentkezés után rövid időn belül értesítőt fog kapni a megadott e-mail címre. A BEE Academy edzésekre a regisztrációk alapján besoroljuk egy megfelelő szintű csoportba, ahol egy edző tartja majd az edzéseket.

Mikor tudok csatlakozni a BEE Academy edzéseihez?

A csoportos edzések Academy Tagsághoz kötöttek. Ez havi díjas, de nem kötelező a hónap elején jelentkezz. Bármikor úgy dönthetsz, hogy elkezded, és akkor attól a naptól fog élni a havi tagságod. Megújításhoz pedig nem lesz más dolgod, mint befizetni a következő havit és már élvezheted is a tagság nyújtotta előnyöket! 🙂

Mit kapok az Academy tagsággal?

Az Academy havi tagsággal bekerülsz a Discord szerverünkre, azon belül is a Neked legmegfelelőbb csapatba és edzőhöz, a Discordon továbbá vár rengeteg lehetőség, gyakorlás, beszélgetős szobák, házi versenyek, új emberek. A tagok a csoportjukon belül járhatnak online edzésekre, havi 8 edzésre van lehetőség. Az edzéseken kb. 5-10 fő lesz egyszerre, plusz az edző, aki az általa kidolgozott edzésterve szerint fogtok haladni. Vár Rád a fejlődés, egy új közösség és élmények.

Hol találom az Academy szabályzatot?

Az alábbi linkre kattintva!

Az Academy szabályzatot ajánljuk, hogy olvassa el mindenki, aki szeretne jelentkezni, vagy csak elgondolkozott a tagságon. Sok hasznos infóval találkozhattok, és a lista folyamatosan bővülhet.

Amennyiben bármi további kérdésed felmerül az Academy programmal kapcsolatban, keress minket bizalommal egy Facebook üzenet, vagy email formájában.

Email: bekescsabaiesport@gmail.com
Facebook

Jelentkezz még ma!

Az űrlap az alábbi linkre kattintva is elérhető: 

glhf