Rainbow 6 Siege White

csapatunk

Bemutatkozás

A Jelenlegi csapatunk kifejezetten értékes játékosokból áll, amit talán még ők sem tudnak. Számomra szinte megdöbbentő, hogy milyen szorgalommal állnak hozzá az edzőmeccsekhez, és ha mi nem is vagyunk ott mellettük, akkor is önként és dalolva gyakorolnak, és teszik bele a folyamatos energiát. Rengeteget fejlődnek, napról napra, és úgy gondolom, hogy még ha idén nem is sikerült bekerülni a Magyar Nemzeti Esport Bajnokságba, jővőre megkerülhetetlenek lesznek, amennyiben így folytatják a harcot az elemekkel.

 

Kutyej Dániel

Csapat menedzser

Ader - Nagy Zoltán

IGL/Support

 Sziasztok! Nagy „Ader” Zoltán vagyok, jelenleg 16 éves Pesti diák. A játékot 2017.08.25.-én kezdtem el eleinte hobbi szinten játszani de mára már többet jelent ez számomra. Nagyon örülök hogy ezt a csapatot is mint eddig szinte minden csapatomat csapatkapitányként erősíthetem. Minden erőmmel azon vagyok hogy nem csak mint egyéni teljesítményben legyen erős a csapatunk de mint összhang terén is verhetetlenek legyünk.

 

Szundi - Herháger Gábor

Flex

Sziasztok! Herháger „Szundi” Gábor vagyok, 15 éves diák, a csapatom flex játékosa. A játékot 2018 végén kezdtem, competetive pályafutásom viszont csak 2019 őszén. Próbálok minél több időt tölteni a játékkal, és minél többet fejlődni. A csapatban sok potenciált látok, és szerintem idővel sokra visszük.

Levy - Varga Levente

Fragger

Engem Leventének hívnak az online világban csak levyV. Egy 17 éves Szolnok megyei tanuló vagyok, aki szabad idejében szeret játszani. A játékot az első év utolsó szezonjában kezdtem el játszani. Az utóbbi időben nagyon sok időt és energiát fordítottam a játékra, de majd meglátjuk, hogy lesz-e belőle valami.

 

Jarnekem - Marcell dominik

Support

Sziasztok én Dominik vagyok, 19 éves tanuló. A BEE support játékosaként játszok „Jarnekem” néven. Blood Orchid végén kezdtem a játékot. Kisebb nagyobb kihagyásokkal White Noise óta veszek részt a játék competitive részében.

KB - Kunfalvi Bence

Flex

Sziasztok Kunfalvi “kb” Bence vagyok. 18 éves gimnazista. Szabadidőmben nagy figyelmet fordítok a sportra és a játékra. A Siege világába Y1S3-ban kapcsolódtam be, ahol megismertrem a mostani magyar Siege legnagyobb neveit. A ROG-ból kilépve hagytam abba egy kicsit a competitive játékot. Mostanában pedig újra elkezdett érdekelni. A mostani csapatomban nagy lehetőségeket látok és remélem sikeresek leszünk.

dinnyemag - Krihó Kristóf

Role

Sziasztok! Krihó „Dinnyemag” Kristóf vagyok, 17 éves. 

Pest megyében élek.
Első számítógépes játékom maga a Siege volt amit Y2-ben kezdtem hobbiszinten játszani és egy idő után elkezdtem komolyan is foglalkozni magával a játékkal!
Hála ennek itt vagyok most ahol.

Eleinte a BEE Black lineupban kezdtem de már az A lineupot szolgálom!

Célom a csillagos ég és tovább!